ငရုတ္ပင္
ငရုတ္ရြက္မ်ား
ျပဳပ္ျပီးေရေဆးထားပါ
ျပင္ဆင္ေပးပါ
ငရုတ္ရြက္သုပ္
ႏူးညံ႕ျပီး စားလို႕လဲ အရမ္းေကာင္းပါတယ္ မာမာကေတာ့ ထမင္းနဲ႕မစားဘဲ ေရေႏြးၾကမ္းေလးနဲ႕ အျမည္းလုပ္လိုက္ပါတယ္ အိမ္မွာင႐ုတ္ပင္ေလးလဲ႐ွိေနမယ္ အ႐ြက္ေတြလဲ လွဳိင္ေနမယ္ဆိုရင္ေတာ့ အ႐ြက္အႏုေရာ ခပ္ေထြေထြ အ႐ြက္ေလးေတြပါခူးျပီး ၂ရည္ေလာက္ျပဳပ္ျပီး သုပ္စားၾကည့္ေစခ်င္ပါတယ္။
ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား
- အ႐ြက္မ်ား ေႁခြထားေသာ င႐ုတ္႐ြက္ - အေနေတာ္ ဇကာတလံုး
- ႏွမ္းေလွာ္ - ထမင္းစားဇြန္း တဇြန္း
- ပဲအက်က္မွဳန္႕ - ထမင္းစားဇြန္း တဇြန္းေမာက္ေမာက္
- ပုဇြန္ေျခာက္မွဳန္႕ - ထမင္းစားဇြန္း တဇြန္းေမာက္ေမာက္
- ငါးငံျပာရည္ - ထမင္းစားဇြန္း တဇြန္း
- ၾကက္သြန္နီဆီခ်က္ - ထမင္းစားဇြန္း ၂ဇြန္း
- ခပ္ပါးပါးလွီးထားေသာ ၾကက္သြန္နီ - အေနေတာ္ တျခမ္း
- ငရုတ္သီး အေလွာ္မွဳန္႔ - စားႏိူင္သေလာက္
- သံပုရာရည္ - လက္ဖက္ရည္ဇြန္း တဇြန္းသာသာ
- အရသာမွဳန္႕ - လက္ဖက္ရည္ဇြန္း တ၀က္
ျပင္ဆင္ပံု
- င႐ုတ္႐ြက္ကို ေရစင္ေအာင္ေဆးျပီး ၂မိနစ္ျပဳပ္ကာေရသြန္ျပီး ေနာက္ထပ္၂မိနစ္ထပ္ျပဳပ္ေပးပါ
- ျပဳပ္ျပီးပါက ေရေအးနဲ႕ေဆးျပီး ေရမ်ားကို လက္ႏွင့္ဆုတ္ျပီး ညွစ္ေပးပါ
- ဇလံုက်ယ္က်ယ္ထဲမွာ င႐ုတ္႐ြက္ျပဳပ္ ၾကက္သြန္နီ ႏွမ္းေလွာ္ ပုဇြန္ေျခာက္မွဳန္႔ ပဲမွဳန္႕ ငရုတ္သီးမွဳန္႔ အရသာမွဳန္႕ ၾကက္သြန္ျဖဴဆီခ်က္ ငံျပာရည္ႏွင့္ သံပုရာရည္တို႕ထည့္ျပီး ခပ္ဖြဖြနယ္ေပးပါ
- နယ္ဖတ္ျပီးပါက အရသာျမည္းျပီး လိုသလိုျပင္ေပးကာ သံပုရာသီးနံ႕ေမႊးေမႊးနဲ႕ င႐ုတ္႐ြက္သုပ္ေလးကို ႏွစ္သက္သလို စားသံုးႏိူင္ပါျပီ။
No comments:
Post a Comment